top of page

Diensten.

Bekijk hier onze diensten. Wij zijn er voor de kleine ondernemer, de wereldverbeteraar, de startende freelancer, de impactvolle stichting maar ook voor MKB bedrijven én de particulier. Wij gaan graag met je aan de slag om van jouw idee iets unieks te maken. We nemen de tijd, denken mee en ondersteunen waar nodig. Veel van onze diensten overlappen elkaar en sommige klanten maken gebruik van meerdere diensten. Staat er niet tussen wat je zoekt...neem dan vooral contact met ons.

Illustratie

Onze illustratie roots zijn onmiskenbaar. Studio Artworks biedt illustraties in alle vormen en maten. We bieden hand geïllustreerde illustraties, denk aan wand decoratie, etalages of een gedetailleerde inkt illustratie als huwelijkscadeau.  Maar zeker ook digitale illustraties voor bijvoorbeeld verpakkingen, kleding, product etiketten, persoonlijke cadeaus, geboortekaartjes, boeken/magazines en meer. Zie ook digitaal ontwerp. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

2

Digitaal ontwerp

Going digital. Digitaal ontwerp met persoonlijke uitstraling. Bij Studio Artworks gaat het meeste digitaal. Een ontwerp moet de juiste boodschap overbrengen, maar ook bijdragen aan de merkbeleving. Wil je een uniek ontwerp ontvangen voor jouw product, drukwerk of een uniek idee digitaal uit laten werken? Laat ons weten wat je idee is en wij gaan voor je aan de slag dit vorm te geven. 

- Drukwerk voor kleding

- Posters

- Kaarten

- Promotiemateriaal

- Symbolen

- Stickers

- Plattegronden

- Verpakkingen

- Etiketten

- Tatoeages

3

Logo's en huisstijlen

Studio artworks heeft al veel logos en huisstijlen mogen creëren. Wij denken mee en vertalen jouw verhaal naar beelden en woorden die bij jou passen. We creëren jouw unieke visuele identiteit. We gaan graag met je rond de tafel om jouw ideeën te vertalen naar een pakkend en passend logo of complete huisstijl. Heb je een lopend bedrijf maar ben je toe aan een (ver)nieuw(d)e uitstraling? Ook dan kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

- Logo

- Huisstijl

- Re-branding

- Visitekaartjes

- Huisstijl handboek

- Website elementen

- Instagram highlights

4

Corporate communicatie

Oftewel bedrijfscommunicatie. Veel eenmanszaken, bedrijven en stichtingen zoeken naar een pakkende bedrijfscommunicatie. Dit in vorm van een passend huisstijl, zie hierboven...en knallende content.

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden” is een begrip, maar wist je dat wat we zien 60.000 maal zo snel verwerkt wordt in vergelijking met iets wat we lezen? Belangrijk dus dat ook het visuele deel er GOED uitziet.  Heb je een idee, ondersteuning nodig of ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor je project, campagne, drukwerk of website? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

- Campagne uitingen zowel online als offline

- Drukwerk (posters, flyers, (visite)kaartjes, promotiemateriaal, stickers)

- Reclame borden

- Menu's

- Speurtochten

- Tijdslijnen

- Website elementen

Soms heb je even iemand nodig om mee te brainstormen. Iemand die je bedrijf (nog) niet kent en kan helpen en ondersteunen in je eigen ceatieve process. Voor kleine ondernemers en zzp'ers bieden wij adviesgesprekken op maat en creatieve brainstormsessies. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Illustratie
Digitaal ontwerp
Logo's/huisstijl
Corporate communicatie

Let's Collaborate.

Niets is leuker dan co-creatie Wij ontwerpen niet vóór jou, maar mét jou. Voor grotere projecten schakelen we andere professionals in uit ons netwerk. 

bottom of page